• Mitsubishi Electric VL-50

Mitsubishi Electric VL-50

Mitsubishi Electric VL-50 er en miniventilasjon med lavt lydnivå på bare 15dB og en temperaturvirkningsgrad på opptil 85%. Drives med kun 4W og er lett å installere da det bare kreves et hull i veggen ved installasjon, og den kan monteres horisontalt eller vertikalt.

Dårlig ventilasjon er et problem i dag Tette, feilbygde hus gjør at vi ofte må lufte for å få inn frisk luft. Luften som da kommer inn, er ikke bare frisk, men også kald og må varmes opp, noe som koster unødvendige tusenlapper. Også lukt, radon, mugg og røyklukt påvirker inneklimaet. Løsningen er ventilasjonsaggregat fra Mitsubishi Electric, som lufter med lukkede vinduer. Dårlig ventilasjon er et problem i dag Tette, feilbygde hus gjør at vi ofte må lufte for å få inn frisk luft. Luften som da kommer inn, er ikke bare frisk, men også kald og må varmes opp, noe som koster unødvendige tusenlapper. Også lukt, radon, mugg og røyklukt påvirker inneklimaet. Løsningen er ventilasjonsaggregat fra Mitsubishi Electric, som lufter med lukkede vinduer. Dårlig ventilasjon er et problem i dag Tette, feilbygde hus gjør at vi ofte må lufte for å få inn frisk luft. Luften som da kommer inn, er ikke bare frisk, men også kald og må varmes opp, noe som koster unødvendige tusenlapper. Også lukt, radon, mugg og røyklukt påvirker inneklimaet. Løsningen er ventilasjonsaggregat fra Mitsubishi Electric, som lufter med lukkede vinduer.
 

Erstatter eksisterende ventilasjonsluke

Med en rørgjennomføring på 125 mm (diameter) passer Miniventilasjon 50 i eksisterende ventilasjonsluke, og man slipper å lage hull i veggen.
Dette gir mulighet for å øke eller senke luftutskiftinger/luftkvalitet i rommet, uten å få den ubehagelige trekken inn i ventilasjonsluken.

Fjern tett og fuktig inneluft

Miniventilasjon Small skifter ut forurenset luft med frisk uteluft. Dette reduserer skadelige partikler som fukt, mugg, sporer og lignende fra ditt innemiljø. Det er nettopp disse skadelige partiklene som fremkaller den velkjente lukten. Det anbefales samtidig å ta en skikkelig husvask, samt fjerne gamle tepper, eller andre objekter som kan ha samlet på “lukten” for å fjerne den helt.

Filterfunksjon gir bedre inneklima

Miniventilasjon 50 har ett filter som fjerner støv og smuss fra uteluften før den slippes inn i boligen. Finfilteret High efficiency anbefales  i områder med mye svevestøv og ved bekjempelse av pollen. High efficiency filter vil komme for salg i nettbutikken.

 

ModellVL-50
VentilasjonstypeBalansert
Strøm(v)230
Strømledning3 meter
Dimensjoner (HxBxD (MM) )245x522x168
ViftehastigheterLav/Høy
Luftmengde (m3/h)16 / 52,5 m3/hr
Varmegjenvinning85 / 69%
Forbruk (W)4,5/20
Lydnivå-dB(A)15/37

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Mitsubishi Electric VL-50

  • Brands Mitsubishi
  • Product Code: Electric VL-50
  • Availability: In Stock
  • 4,330kr

  • Ex Tax: 4,330kr

0 reviews / Write a review


Varmepumpe - Varmepumper - Varmepumpe pris - Varmepumpe tilbud - Luft til luft - Varmepumpe luft til luft - Varmepumpe Mitsubishi - Varmepumpe test - Varmepumpe Panasonic - Varmepumpe Toshiba - Varmepumpe Fujitsu - Kjøpe varmepumper - Om varmepumper - Kjøpe varmepumpe Norge

Related Products

Mitsubishi Electric VL-100

Mitsubishi Electric VL-100

Mitsubishi Electric VL-100 er en effektiv miniventilasjon som ventilere bort utrivelige lukter, mugg..

5,690kr Ex Tax: 5,690kr

Mitsubishi avfukter MJE14CG

Mitsubishi avfukter MJE14CG

Easy Dehumidifying (Enkel Avfuktning) Tar bort fuktighetsfølelsen i luftenIntelligent Laundry (Intel..

2,990kr Ex Tax: 2,990kr

Mitsubishi JETTOWEL 10A Mini

Mitsubishi JETTOWEL 10A Mini

JET TOWEL MINIEFFEKTIV, ENKEL OG ØKONOMISK HÅNDTØRKERHåndtørker, Mitsubishi Electric Jet Towel Mini ..

4,450kr Ex Tax: 4,450kr

Mitsubishi Electric Jet Towel 10A

Mitsubishi Electric Jet Towel 10A

Mitsubishi Electric Jet Towel Slim er en effektiv håndtørker med varmefunksjon som tørker hendene på..

6,640kr Ex Tax: 6,640kr

Tags: Mitsubishi Electric VL-50, Mitsubishi Electric, Electric VL-50, Mitsubishi