Varmepumper Blog

Varmepumper Blogs, News, Contents and ...

Varmepumper er den beste teknologien for energieffektive bygg

Posted By: Admin Published: 13/04/2020 Times Read: 309 Comments 0
Varmepumper er den beste teknologien for energieffektive bygg

Det er konklusjonen til forskere som har analysert aktuelle teknologier for norske bygg som nesten ikke skal bruke energi. Ulike varmepumpekonsepter og andre tekniske løsninger for oppvarming, kjøling, ventilasjon og varmegjenvinning, lokal strømproduksjon osv. er analysert og presentert av SINTEF. Teknologiene er klassifisert og evaluert med hensyn til særlige fordeler og ulemper.

Read more

Energimerking av varmepumper. Hva betyr A+++?

Posted By: Admin Published: 28/03/2020 Times Read: 194 Comments 0
Energimerking av varmepumper. Hva betyr A+++?

Energimerking av varmepumper. Hva betyr A+++?Varmepumper skal, som både kjøleskap, støvsugere og vaskemaskiner, være energimerket. Men hva betyr egentlig B, C eller A+++? I Europa er alle vi som produserer og distribuerer produkter som bruker strøm påkrevd å energimerke dem. EU kaller det ERP-direktivet. Hovedmålet er å redusere mengden energi som brukes, og forsterke andre miljøhensyn inkludert materialbruk, bruk av vann, utslipp, avfallshåndtering og resirkulering.

Read more

Slik sikrer du Varmepumpe mot lynnedslag

Posted By: Admin Published: 24/03/2020 Times Read: 646 Comments 0
Slik sikrer du Varmepumpe mot lynnedslag

En varmepumpe kan være sårbar ved lynnedslag. Vet du hvordan den sikres skikkelig? Juli og august er høysesong for tordenvær og lynnedslag i Norge. Dette betyr at risikoen for skade på elektronisk utstyr øker disse åtte ukene. Hvert eneste år opplever nordmenn skader på elektronikk for millioner av kroner. Mange har blitt flinke til å trekke ut kontaktene til TV, PC og modem, men glemmer at også varmepumpen er elektronisk utstyr som kan bli skadet ved lynnedslag. Frykt ikke, det finnes grep man kan ta for å sikre varmepumpen når det buldrer og braker.

Read more

Filter Til Varmepumper

Posted By: Admin Published: 09/03/2020 Times Read: 192 Comments 0
Filter Til Varmepumper

Alle varmepumper kommer med grovfilter som fanger opp støv og større partikler som for eksempel hår. Noen varmepumper åpner også opp for muligheten til å ha finfilter, eller luftrengjøringsfiltre. Disse har en mengde fordeler. Et godt innemiljø er viktig for både helse og velvære. Visste du at det finnes ekstrautstyr til mange luft-til-luft varmepumper laget for å ta luftfiltreringen til neste nivå? Her er bare noen av fordelene du kan få med varmepumpefiltre.

Read more

SLIK KOBLER DU VARMEPUMPEN OPP MOT WIFI

Posted By: Admin Published: 17/02/2020 Times Read: 619 Comments 0
SLIK KOBLER DU VARMEPUMPEN OPP MOT WIFI

Kom hjem til en perfekt temperert bolig hver eneste dag ved hjelp av moderne varmepumper med WiFi-styring. Har du noen gang opplevd å komme inn fra vinterkulda til en bitende kald bolig, eller forsøkt å søke ly fra en stekende sommersol, kun for å bli møtt av badstuetemperatur i stua? Det er en kjent sak at boliger som regel bruker tid på å nå optimal innetemperatur, og den er ikke alltid like lett å holde stabil. Dersom store deler av dagen tilbringes utenfor hjemmet, eksempelvis på jobben, skolen eller i sosiale settinger, vil et tomt hus leve sitt eget liv – og føre til et inneklima få setter pris på.

Read more

Showing 1 to 5 of 40 (8 Pages)