Varmepumper Blog

Varmepumper Blogs, News, Contents and ...

SLIK KOBLER DU VARMEPUMPEN OPP MOT WIFI

Posted By: Admin Published: 17/02/2020 Times Read: 2 Comments 0
SLIK KOBLER DU VARMEPUMPEN OPP MOT WIFI

Kom hjem til en perfekt temperert bolig hver eneste dag ved hjelp av moderne varmepumper med WiFi-styring. Har du noen gang opplevd å komme inn fra vinterkulda til en bitende kald bolig, eller forsøkt å søke ly fra en stekende sommersol, kun for å bli møtt av badstuetemperatur i stua? Det er en kjent sak at boliger som regel bruker tid på å nå optimal innetemperatur, og den er ikke alltid like lett å holde stabil. Dersom store deler av dagen tilbringes utenfor hjemmet, eksempelvis på jobben, skolen eller i sosiale settinger, vil et tomt hus leve sitt eget liv – og føre til et inneklima få setter pris på.

Read more

7 Benefits of Installing Ductless Air Conditioner

Posted By: Admin Published: 26/01/2020 Times Read: 7 Comments 0
7 Benefits of Installing Ductless Air Conditioner

Ductless air conditioners offer homeowners an affordable, flexible, and space-saving option for cooling their homes. These systems are intended to control the climate of each room and don’t require installation of lengthy ductwork running through your floor, ceilings, or walls. Find out if the benefits of ductless systems could be the right match for your air conditioning needs.

Read more

Hvordan kan ha service på varmepumpe

Posted By: Admin Published: 24/01/2020 Times Read: 14 Comments 0
Hvordan kan ha service på varmepumpe

Hvordan kan ha service på varmepumpe Varmepumpe er en god investering. For å få valuta for pengene gjelder det å holde maskineriet vedlike. Med regelmessig service sikrer du en varmepumpe som fungerer godt, år etter år. Din varmepumpe har behov for vedlikehold på en regelmessig basis. Dette betyr at du må tørke støv og rense filtre med jevne mellomrom. Varmepumpen bør også støvsuges ved behov.

Read more

Hvorfor fungerer varmepumpe?

Posted By: Admin Published: 01/01/2020 Times Read: 47 Comments 0
Hvorfor fungerer varmepumpe?

Varmepumpe En varmepumpe er et apparat som tar nytte av energien i kalde omgivelser utenfor huset til å varme opp innsiden av boligen din. På en måte kan man si at den stjeler varme fra utsiden til å varme opp innsiden. På denne måten blir det varmere inne i huset, og kaldere i uteomgivelsene. All gass med en temperatur over -273,15 grader celsius , også kalt det absolutte nullpunkt, har kinetisk energi (varmeenergi).Dette utnytter vi i en varmepumpe. Ved å varme opp et kjølemedium i uteluft, og sette det under trykk, får man temperaturer som er høye nok til å varme opp huset ditt. En varmepumpe trenger tilførsel av elektrisk energi for å fungere, til gjengjeld produserer den rundt tre ganger så mye energi som den bruker selv.

Read more

Kun da gir en varmepumpe gevinst

Posted By: Admin Published: 26/11/2019 Times Read: 58 Comments 0
Kun da gir en varmepumpe gevinst

Gradestokken begynner å krype under null de aller fleste steder, og det betyr behov for å sikre en god innetemperatur. Langt de fleste gjør dette ved hjelp av elektrisitet, enten direkte med panelovner eller indirekte gjennom varmepumpe. Og andelen av dem som installerer varmepumpe stiger for hvert år.Varm opp kun deler av boligen Jørn Stene er førsteamanuensis ved NTNU samt ansatt i konsulentfirmaet COWI AS som spesialist på varmepumper. Han er tydelig på at en luft/luft-varmepumpe ikke er ment å dekke hele oppvarmingsbehovet i en bolig. Det er viktig at den varmer det som er viktigst, i første rekke oppholdsrommene.

Read more

Showing 1 to 5 of 46 (10 Pages)