Panasonic varmepumpe VZ12SKE

Panasonic VZ12SKE tar varmepumpeteknologien til et helt nytt nivå. Modellen har høyeste energiklasse A+++ og tilbyr maksimal komfort og energisparing. Denne kraftige luftvarmepumpen er utviklet for boliger og klimaer som stiller særdeles høye krav til varmesystemet. Heatcharge har den sterkeste luftstrømmen på markedet, og dessuten en banebrytende lagringsteknologi som utnytter og lagrer varme fra kompressoren. Dette bidrar til en mer behagelig og effektiv oppvarming.

Panasonic VZ12SKE har blitt testet ned til -35 grader på et uavhengig testlaboratorium, for å sikre at den klarer ekstreme temperaturer. Resultatet er den mest driftssikre og kraftige varmepumpen vår noensinne. Den er dessuten plassert på plass nummer 1 på den danske Energistyrelsens side, med høyest SCOP, les mer på: Best i test

Enestående oppvarmingskapasitet

Høyeffektiv og kraftig

Når varmepumpen er i drift, genererer kompressoren, som er systemets kraftkilde, egen varme. Med tidligere systemer har denne varmen gått til spille, men nå har Panasonic en løsning på problemet. Heatcharge er en unik og innovativ teknologi som lagrer kompressorens varme og bruker den om igjen på en effektiv måte. Det løfter systemets varmekapasitet og effektivitet til et nytt nivå.

Kraftig og pålitelig selv ved lave vintertemperaturer

Den revolusjonerende lagringsteknologien tar vare på og lagrer varme som tidligere har gått til spille. Teknologien går ut på at systemet benytter lagret varme fra kompressoren til oppvarmingen under avrimingsperioder. Resultatet er den mest driftssikre og kraftige varmepumpen vår noensinne. Den holder deg varm selv på kalde vintre.

ns_23heatcharge23.jpg

Bidra til et grønnere miljø og reduser kostnadene dine

Ved å oppdatere eller bytte ut et eksisterende varmesystem til en ny Panasonic-varmepumpe gjør man en god gjerning både for miljøet og lommeboken. Forminsket GWP og økt energieffektivitet bidrar til en grønnere planet, men innebærer også lavere energikostnader. To punkter som vi på Panasonic legger stor vekt på. Vi håper at flere bedrifter og mennesker begynner å ta i bruk R32 for miljøets skyld. Kjølemiddelet R32 er også skånsomt for systemets kompressor, noe som øker varmepumpens levetid.

Våre vamepumper som benytter det nye kjølemiddelet R32 viser en drastisk reduksjon av verdien Global Warming Potential (GWP) sammenlignet med andre kjølemidler. Sammenligner vi GWP-verdien mellom R410A og R32, har verdien blitt redusert til en tredjedel. Kjølemiddelet R32 har en helt klart mindre miljøpåvirkning.

Stabil oppvarming og avriminger som ikke merkes

Den lagrede varmen bidrar til en jevnere og mer stabil oppvarming. Et problem med konvensjonelle varmepumper er at de ved avriming av utendørsenheten kan slutte å forsyne rommet med varmluft, med det resultatet at temperaturen i rommet synker. Gjennom å benytte lagret varme kan man omgå dette problemet.

ECO-oppvarming forhindrer energitap og gir stabil drift

Ved hjelp av lagret varme kan man unngå energitap. Når innetemperaturen stabiliseres i et rom som varmes opp av en tradisjonell varmepumpe, kobler termostaten ut og kompressoren slutter å arbeide. Når kompressoren senere starter igjen, trekker den ekstra energi. Dette kan unngås med det unike lagringssystemet Heatcharge.


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Panasonic varmepumpe VZ12SKE

  • Brands Panasonic
  • Product Code: Varmepumpe VZ12SKE
  • Availability: In Stock
  • 29,990kr

  • Ex Tax: 29,990kr

Available Options


0 reviews / Write a review


Varmepumpe - Varmepumper - Varmepumpe pris - Varmepumpe tilbud - Luft til luft - Varmepumpe luft til luft - Varmepumpe Mitsubishi - Varmepumpe test - Varmepumpe Panasonic - Varmepumpe Toshiba - Varmepumpe Fujitsu - Kjøpe varmepumper - Om varmepumper - Kjøpe varmepumpe Norge

Keywords:

Panasonic varmepumpe - varmepumpe Panasonic - luft til luft - luft til luft Panasonic - Panasonic luft til luft - Mitsubishi Varmepumpe - varmepumpe Mitsubishi - Fujitsu varmepumpe Varmepumpe Fujitsu - Luft til luft Mitsubishi - Luft til luft Fujitsu - Daikin - Luft til luft Daikin - Kjøpe varmepumpe - hvilken varmepumpe - om varmepumpe - beste selger varmepumpe - selger varmepumpe i Oslo - Selger varmepumpe i Asker - Selger varmepumpe i Akershus - Varmepumpe Test - Aircondition - beste varmepumpe - avfukter - Luftfukter - Jetwoel - Airpatrol - Honywell - Woosd - Varmepumpe Toshiba - Velge riktig varmepumpe - Luft til luft Toshiba - Hvordan bruke varmepumpe - Varmepumpe luft til luft - Varmepumpe gulvmodell - varmepumpe veggmodell - varmepumpe billig - varmepumpe pris - varmepumpe tilbud -

Related Products

AirPatrol WiFi

AirPatrol WiFi

AirPatrol WiFiIntelligent kontroll av din varmepumpe kan redusere energiforbruket. Det betyr at AirP..

1,990kr Ex Tax: 1,990kr

AirPatrol Nordic

AirPatrol Nordic

AirPatrol NordicStyr din varmepumpe med mobiltelefon fra hvor som helst. Fungerer både med gamle og ..

2,450kr Ex Tax: 2,450kr

AirPatrol SmartSocket

AirPatrol SmartSocket

AirPatrol SmartSocketOvervåk og styr din hjemmeelektronikk med smarttelefon. Det betyr at du kan kob..

835kr Ex Tax: 835kr

Tags: Panasonic varmepumpe VZ12SKE, varmepumpe panasonic, panasonic varmepumpe, luft til luft, varmepumpe pris, varmepumpe tilbud,